20 års garanti
Kostnadsfri offert
Fast pris

Hur relining går till med oss

01

Boka en kostnadsfri avloppsfilmning

Vår avloppsexpert filmar era ledningar för att bedöma skick och renoveringsbehov — kostnadsfritt och förutsättningslöst. Först därefter tar vi fram ett pris och en tidsplan.

02

Planering av projekt

Efter filmningen lägger vi tillsammans upp en plan för er avloppsrenovering. Vi beställer material och kontaktar leverantörer för att säkerställa en snabb och smidig relining.

03

Projektstart

I god tid före er avloppsrenovering kontaktar vi er för ett uppstartssamtal. Vi går noggrant igenom projektet och vad som behöver göras innan vi sätter igång. Väl på plats ser vi alltid till att först skydda golv och väggar ordentligt.

04
Slutbesiktning, dokumentation och garantibevis

Slutbesiktning & dokumentation

När renoveringen är klar besiktas hela avloppssystemet med kamera. Vi testar avloppets funktion och upprättar sen ett garantiintyg och en skriftlig rapport. Vi dokumenterar allt på ett USB-minne som ni sen får behålla.

Relining Villa

För de flesta villaägare är det en självklarhet att avloppet bara ska fungera — och ett dåligt avlopp kan i värsta fall leda till dyra fukt- och vattenskador. NFK erbjuder relining i Stockholm, en smidig och billig lösning på avloppsrenovering. Boka en kostnadsfri avloppsfilmning hos oss så tar vi reda på skicket av rören i er villa och möjligheten till relining.

Relining Fastighet

När du som privat eller kommersiell fastighetsägare är i behov av en avloppsrenovering så finns det ett betydligt bättre alternativ till det traditionella stambytet. Ett stambyte tar ofta lång tid och blir till ett dyrt och invecklat projekt — en mardröm för de flesta fastighetsägare. Genom att välja relining av fastigheten framför ett stambyte får ni samma långvariga resultat men snabbare, enklare och mycket billigare. Boka er kostnadsfria konsultation för relining i Stockholm idag!