RELINING Stockholm

Vi hjälper dig med relining i Stockholm

Är du i behov av relining i Stockholm? Våra duktiga medarbetare har en lång erfarenhet i branschen och med försäljning och montage under samma tak kan vi garantera er en snabb och kostnadseffektiv renovering.

Relining är det moderna, miljövänliga och billiga alternativet till stambyte. Metoden kallas även infodring och innebär att man lägger nya rör i gamla avloppsledningar – helt utan rivning. En strumpa behandlad med härdplast vrängs in med tryckluft och formar sig efter det gamla röret och bildar ett nytt självbärande rör med en livslängd på minst 50-år.

Vi utför relining med Boldan In-House Lining system. Boldan är en av branschens ledande leverantörer inom relining och vår personal är utbildad och certifierad i enlighet med Boldans kvalitetskrav. Boldan In-House Lining System-metodcertifiering är marknadens bredaste certifiering och innefattar allt material och all utrustning som används vid rörrenovering. Det material som godkänts för användning inom metoden har kompabilitetstestats av Eurofins Expert Services. Hela systemet, inklusive förgreningar, golvbrunn och dess fogar har konstaterats täta.

Med Nordisk Fastighetskontroll och Boldan får ni en relining i toppklass med lång livslängd – minst 50 år.

Kontakta oss så hjälper vi dig med relining i Stockholm.

 

Relining i fastighet

Vi har lång erfarenhet av relining i fastigheter runt Stockholm. Oavsett omfattning kommer ett traditionellt stambyte nästan alltid med stora kostnader och påfrestningar. De gamla rören behöver oftast frigöras vilket innebär att rivning och bilning är ett måste. Med vår hjälp slipper ni allt detta men får ändå samma långvariga resultat – snabbare, enklare och billigare. 

Relining-stockholm

Relining i villa

För många villaägare är avloppet något som bara ska fungera. Varje gång du spolar toaletten, duschar, diskar eller tvättar etc. jobbar ditt avlopp för att skydda huset från fukt och vatten. Ett dåligt avlopp rubbar hemmets kretslopp och medför stora problem som dålig avrinning, stopp och läckage som med tiden leder till fukt – och vattenskador. Vi vill att ni ska slippa detta. Kontakta oss för en kostnadsfri avloppsfilmning så tar vi reda på skicket på era rör och förutsättningarna för en relining i Stockholm.

Relining-stockholm

Få ett nytt avlopp i Stockholm

Bo hemma under tiden

Stambyte har traditionellt sett varit lösningen för avloppsproblem. Allt från stopp till läckage beror många gånger på alltför gamla rör. Stambyte med bilning av betong och rivning av konstruktion är de flesta fastighetsägares stora mardröm. Vi på Nordisk Fastighetskontroll vill lösa problemen permanent – helst utan att det märks. 

Frågor & svar om relining Stockholm

Har du några funderingar kring relining? Här hittar du frågor & svar som förhoppningsvis svarar på några av dina frågor. Om du har några andra frågor kring relining i Stockholm, kontakta oss så hjälper vi dig!

Vad är fördelarna med relining jämfört med stambyte?

Med en relining slipper ni bila i golv och annan rivning vilket gör att ni sparar både tid och pengar eftersom ingenting behöver återställas. En relining ger också ett helt skarvfritt system med en slät insida vilket förbättrar flödet.

Kan vi använda avloppet under arbetet?

Nej, när vi utför arbetet så är avloppet ur bruk. För att göra det så bekvämt som möjligt så tar vi med en tillfällig toalett som kan placeras inomhus. Vattenlåset i köket leder vi om till en hink så att ni kan spola och använda vatten nästan som vanligt. Vi ansvarar för både toalett och hink.

Kan vi bo hemma under renoveringen?

Ja, och det är också en stor anledning till att många väljer just relining. Tack vare att vi inte river eller bilar så slipper ni byggdamm och annat stök och kan därför bo hemma.

Hur lång tid tar det att göra en relining?

Vanligtvis tar ett system i en villa i Stockholm ungefär en vecka att utföra men allt beror såklart på hur mycket som behöver göras, framför allt hur många rör och röranslutningar det är. Vi ser alltid till att lämna en uppskattning på hur lång tid jobbet kommer ta men för oss är det viktigaste alltid ett gott resultat före ett snabbt och vi lämnar inte förrän allt är klart.

Dokumenteras er relining efter slutfört arbete?

Ja. När arbetet är klart kommer ni som kund att gå igenom utfört arbete med tekniker, ta del av dokumentationen i form av skriftlig rapport samt USB- sticka med film på avloppet.

Hur fungerar garantin?

Vi lämnar en systemgaranti på 20 år. Den omfattar alla fel kopplade till en felaktig installation eller materialfel i reliningen. Ta kontakt med oss i Stockholm direkt om ni får problem efter installation.